SEMINAR “ZAKON O RADU U RS, FBIH I DRŽAVNIM ORGANIMA U BIH U 2019. GODINI - KORAK PO KORAK, AKTUELNOSTI I NEDOUMICE”

1024

Poštovane koleginice i kolege, sa velikim zadovoljstvom pozivamo Vas na seminar:

ZAKON O RADU U RS, FBIH I DRŽAVNIM ORGANIMA U BIH U 2019. GODINI - KORAK PO KORAK, AKTUELNOSTI I NEDOUMICE

koji će se održati 16. aprila 2019. godine u hotelu "JELENA" u Banjaluci i 17. aprila 2019. godine u hotelu "HOLLYWOOD" u Sarajevu.

Radni odnosi i prava radnika u entitetima u BiH su slično regulisana. Većina rješenja je identična, međutim postoje u nekim segmentima i značajne razlike. Cilj ovog seminara je da pojasni najznačajnije aspekte Zakona o radu u entitetima i zajedničkim organima u BiH, ali i da učesnicima razriješi dileme koje se javljaju kod primjene Zakona o radu u praksi.

Neispravna primjena Zakona o radu je čest predmet sudskih sporova i prijavljivanja inspekciji rada. To je nešto što svakako želite izbjeći. Proces zapošljavanja radnika, poštovanje zakonskih odredbi dok je zaposlen, a i udaljavanje radnika sa posla sastoji se od niza postupaka koji se moraju ispoštovati.

Na ovom seminaru će biti pored ovoga objašnjene i druge bitne odredbe kao što su odmori i odsustva, plate i nadoknade, tok disciplinskog postupka, vođenje raznih evidencija, postupak zaštite prava radnika itd.

DA LI VAM JE CILJ DA IZBJEGNETE SUDSKE POSTUPKE I PROBLEME SA INSPEKCIJAMA?

Seminar je namjenjen svim onima koji postupaju i rade po Zakonu o radu kao što su rukovodioci preduzeća, sekretari i pravnici u institucijama, sudovima, školama, javnim preduzećima i drugim ustanovama, menadžeri, radnici u računovodstvima, rukovodioci i sekretari sindikalnih organizacija i drugi.

Seminar je veoma bitan i za vlasnike i rukovodioce privatnih preduzeća kako bi izbjegli probleme u radu sa radnicima i ne bi se izlagali nepotrebnim sudskim troškovima ili imali problema sa inspekcijama.

ŽELITE LI DA RAZRJEŠITE NEDOUMICE VEZANE ZA ZAKON O RADU?

Seminar se odvija na dvije lokacije i to u hotelu "JELENA" u Banjoj Luci sa četiri zvjezdine, koji je smješten u glavnom administrativnom centru Republike Srpske, uz veliki šoping centar. Druga lokacija je u hotelu "HOLLYWOOD", Sarajevo - Ilidža, takođe sa 4 zvjezdice, gdje je poznato izletište i kompleks hotela u sklopu banjskog centra.

Za sve učesnike je obezbjeđen ručak i piće u pauzama.

VIŠE INFORMACIJA O SEMINARU, IZNOS KOTIZACIJE I PROGRAM MOŽETE NAĆI U POZIVNOM PISMU NA OVOM LINKU.
Za učešće na seminaru potrebno je da popunite OBRAZAC ZA PRIJAVU i dostavite ga na adresu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Predavači će u okviru tema obraditi:

Opširnije...

Kontakt

  • Telefoni mobilni +

      066 299 999 , 066 240 000
  • Telefoni fiksni +

    051 460 600
  • Fax +

    Fax: 051 466 600
  • 1