SEMINAR "NOVINE U JAVNIM NABAVKAMA” - ELEKTRONSKE PONUDE I ELEKTRONSKA AUKCIJA SA PRAKTIČNOM DEMONSTRACIJOM NA PORTALU AJN I AKTUELNOSTI U 2019. GODINI

1021

Poštovane koleginice i kolege, sa velikim zadovoljstvom pozivamo Vas na seminar:

"NOVINE U JAVNIM NABAVKAMA” - ELEKTRONSKE PONUDE I ELEKTRONSKA AUKCIJA SA PRAKTIČNOM DEMONSTRACIJOM NA PORTALU AJN I AKTUELNOSTI U 2019. GODINI

koji će se održati 06. februar 2019. godine u hotelu "JELENA" u Banjaluci i 07. februar 2019. godine u hotelu "HOLLYWOOD" u Sarajevu.

Od ove godine se uvodi slanje elektronskih ponuda. Znate li šta je elektronska ponuda? Nadograđuje se sistem e-Nabavki. Da li ste spremni da radite na drugačiji način? Iskoristite priliku da naučite i razjasnite brojna pitanja o elektronskim postupcima javnih nabavki? Nemojte da Vam novine prave problem i utiču na poslovanje. Seminar će Vam pomoći da steknete dodatna potrebna znanja.

Seminar je interaktivne prirode sa demonstracijom preko računara i Interneta na portalu Javnih nabavki BiH www.ejn.gov.ba.


Seminar je namjenjen kako ugovornim organima tako i ponuđačima kako bi mogli razumjeti kompletan postupak nabavke, ispravno pripremili postupke i  svoje ponude i kako bi razumjeli i ostvarili svoja prava.


Seminar se odvija na dvije lokacije i to u hotelu "JELENA" u Banjoj Luci sa četiri zvjezdine, koji je smješten u glavnom administrativnom centru Republike Srpske, uz veliki šoping centar. Druga lokacija je  u Hotelu "HOLLYWOOD", Sarajevo - Ilidža, takođe sa 4 zvjezdice,  gdje je poznato izletište i kompleks hotela u sklopu banjskog centra.

Za sve učesnike je obezbjeđen ručak i piće u pauzama.

VIŠE INFORMACIJA O SEMINARU, IZNOS KOTIZACIJE I PROGRAM MOŽETE NAĆI U POZIVNOM PISMU NA OVOM LINKU.
Za učešće na seminaru potrebno je da popunite OBRAZAC ZA PRIJAVU i dostavite ga na adresu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Opširnije...

Kontakt

  • Telefoni mobilni +

      066 299 999 , 066 240 000
  • Telefoni fiksni +

    051 460 600
  • Fax +

    Fax: 051 466 600
  • 1