SEMINAR ZAKON O JAVNIM NABAVKAMA ZA UGOVORNE ORGANE I PONUĐAČE, PRIPREMNE RADNJE ZA 2020. GODINU I ŠTA NAM DONOSI 2020. GODINA

1029

Poštovane koleginice i kolege, sa velikim zadovoljstvom pozivamo Vas na:

 

SEMINAR ZAKON O JAVNIM NABAVKAMA ZA UGOVORNE ORGANE I PONUĐAČE, PRIPREMNE RADNJE ZA 2020. GODINU  I ŠTA NAM DONOSI 2020. GODINA

 

koji će se održati 30. septembra 2019. godine u hotelu "KARDIAL" u Banji Vrućici kod Teslića i 01. oktobra 2019. godine u hotelu "RADON PLAZA" u Sarajevu.

Pravilno provođenje javnih nabavki je jedan od najbitnijih segmenata poslovanja svake firme. Ako su zaposleni koji rade kod ugovornih organa na provođenju postupka nabavke, a i zaposleni kod ponuđača na pripremi ponuda dobro upoznati sa svim pravilima to im omogućuje da izbjegnu sve zakonske probleme koji mogu nastati, a njihovim organizacija i preduzećima donosi materijalnu korist.

Zbog ovoga, na ovom seminaru će biti objašnjena procedura javnih nabavki idući kroz različite segmente postupka.
Takođe će biti objašnjeno koje neophodne radnje morate odmah obaviti kako bi bili spremni za 2020. godinu.

Seminar je namijenjen rukovodiocima, sekretarima organizacija, predsjednicima i članovima komisija za javne nabavke i službenicima za javne nabavke.

Seminar je veoma koristan i ponuđačima u javnom i privatnom sektoru kako bi mogli razumjeti kompletan postupak nabavke, ispravno pripremiti svoje ponude i kako bi razumjeli i ostvarili svoja prava.

Seminar se odvija na dvije prekrasne lokacije i to u hotelu Kardial u BanjI Vrućici, Teslić, lječilištu i kompleksu hotela koji ostvari 220.000 noćenja godišnje i u Sarajevu u najelitnijem hotelu "RADON PLAZA" sa 5 zvjezdica. Zajednički ručak će se u hotelu "RADON PLAZA" održati u restoranu na 15. spratu koji se rotira i koji pruža nezaboravan panoramni pogled.

VIŠE INFORMACIJA O SEMINARU, IZNOS KOTIZACIJE I PROGRAM MOŽETE NAĆI U POZIVNOM PISMU NA OVOM LINKU.
Za učešće na seminaru potrebno je da popunite OBRAZAC ZA PRIJAVU i dostavite ga na
adresu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Predavači će u okviru tema obraditi:

Opširnije...

Kontakt

  • Telefoni mobilni +

      066 299 999 , 066 240 000
  • Telefoni fiksni +

    051 460 600
  • Fax +

    Fax: 051 466 600
  • 1