JAHORINSKI DANI JAVNIH NABAVKI


1044 

 

JAHORINSKI DANI JAVNIH NABAVKI

 

- 17. i 18. jun 2021. godine u Hotelu Lavina, Jahorina
- 22. i 23. jun 2021. godine - Video snimak
- 28. i 29. jun 2021. godine - Video snimak

 

Zakon o javnim nabavkama u BiH primjenjujemo svakodnevno, međutim još uvijek se javljaju razne nedoumice o njegovoj ispravnoj primjeni. Dovoljna je mala greška, za koju nismo ni mislili da ja važna, pa da propadne postupak javne nabavke na kojem smo radili mjesecima ili da izgubimo, kao dobavljač, ugovor koji nam dosta znači.

Za sve ugovorne organe i dobavljače organizovali smo "JAHORINSKE DANE JAVNIH NABAVKI" na kojoj će predavači prolaziti kroz najčešće probleme s kojima se svakodnevno susrećemo, kao i specifične situacije na koje treba obratiti pažnju.

Ovaj događaj ima za cilj da razmotri značajna pitanja iz ove oblasti i da omogući učesnicima razmijenu različitih saznanja, iskustva i informacije, ali i  uspostave direktne poslovne kontakte.

Tokom ovog događaja biti će prostora za diskusiju i pitanja s ciljem da se upoznate s problemima koji se javljaju u praksi.

Svi učesnici će dobiti dosta primjera dokumenata iz prakse, u elektronskom obliku, koji im mogu poslužiti kao uzorci kod kreiranja vlastitih dokumenata.

Predavači su:
- Dragana Kovačević
- Načelnika odjeljenja za stambeno-komunalne poslove opštine Laktaši
- Amir Rahmanović
- Šef odjeljenja za javne nabavke u gradskoj upravi Tuzla
- Kemal Muhamedović
- Ekspert za elektronske javne nabavke i razvoj poslovnih informacionih sistema u AJN i administrator portala e-nabavke iz Sarajeva

"Jahorinski dani javnih nabavki" su namijenjani računovođama, revizorima, članovima komisija za javne nabavke, rukovodiocima u privatnim i državnim preduzećima, vlasnicima preduzeća, samostalnim poduzetnicima, pravnicima i svima onim koji se susreću i postupaju po Zakonu o javnim nabavkama BiH.

Na jednom mjestu dobićete sve detaljne informacije vezane uz izmjene i novosti u ovoj oblasti.

Pozivamo Vas da prisustvujete ovom značajnom događaju iz oblasti javnih nabavki. Znanje Vam donosi uštedu u poslovanju.

Dani javnih nabavki se odvijaju u hotelu "Lavina", na predivnoj Jahorini.

Za sve učesnike obezbjeđen je ručak oba dana i piće na pauzama.

Sve informacije vezane za "JAHORINSKE DANE JAVNIH NABAVKI" možete dobiti na brojeve telefona: 066/240-000 i 066/299-999.

VIŠE INFORMACIJA, IZNOS KOTIZACIJE I PROGRAM MOŽETE NAĆI U POZIVNOM PISMU NA OVOM LINKU. Za učešće na seminaru potrebno je da popunite OBRAZAC ZA PRIJAVU i dostavite ga na adresu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

hotel

 

KOTIZACIJA ZA UČEŠĆE

 
RANE PRIJAVE

do 25.05.2021.

220 KM - PRISUSTVO U HOTELU
150 KM - PRAĆENJE VIDEO SNIMKA

/Učesniku

  (PDV nije uključen)

 • Pristup svim predavanjima i panelima

 • Catering na pauzama i dva ručka

 • Radni materijal

 • Ostalo

 

 
REGULARNA CIJENA

 

250 KM - PRISUSTVO U HOTELU
180 KM - PRAĆENJE VIDEO SNIMKA
/Učesniku

   (PDV nije uključen)

 • Pristup svim predavanjima i panelima

 • Catering na pauzama i dva ručka

 • Radni materijal

 • Ostalo

 

DODATNI POPUST


- 10 %


 • Za prijave 2 i više osoba iz iste organizacije odobrava se dodatni popust od 10% na ukupnu cijenu kotizacije.

 

 

Pozivamo Vas da svoje učešće što prije prijavite uz napomenu da budžetski korisnici, naravno, mogu prisustvovati uz odgodu plaćanja, ali uz obaveznu prijavu!

Prijavu slati na e-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili na fax: 051 466 601.

Predavači će u okviru tema obraditi:
 

SEMINAR NOVI ZAKON O JAVNIM NABAVKAMA - IZMJENE KOJE SE ODNOSE NA UGOVORNE ORGANE I PONUĐAČE, RAD KOMISIJA ZA JAVNE NABAVKE I PRIPREMA PONUDA

1045 

 

Poštovane koleginice i kolege, sa velikim zadovoljstvom pozivamo Vas da propratite:

SEMINAR NOVI ZAKON O JAVNIM NABAVKAMA - IZMJENE KOJE SE ODNOSE NA UGOVORNE ORGANE I PONUĐAČE, RAD KOMISIJA ZA JAVNE NABAVKE I PRIPREMA PONUDA

 

 - 28. april 2021. godine - Webinar
- 04. maj 2021. godine - Video snimak
- 11. maj 2021. godine - Video snimak

Na prijedlog Vijeća ministara Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH usvojio je Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnim nabavkama. Znate li kako je novim zakonom predviđeno ubuduće da radite ako ste ugovorni organ ili ponuđač? Novim zakonom su predviđene brojne izmjene.

Sa novim izmjenama će Vas upuznati Šef grupe za normativno pravne poslove Agencije za javne nabavke BiH i član Radne grupe za izradu Nacrta Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnim nabavkama, a koju je imenovalo Vijeće ministara BiH.

Pravilno provođenje javnih nabavki je jedan od najbitnijih segmenata poslovanja svake firme. Ako su zaposleni koji rade kod ugovornih organa na provođenju postupka nabavke, a i zaposleni kod ponuđača na pripremi ponuda dobro upoznati sa svim pravilima to im omogućuje da izbjegnu sve zakonske probleme koji mogu nastati, a njihovim organizacija i preduzećima donosi materijalnu korist.

Na seminaru će biti razmotrena i objašnjena brojna pitanja koja u postupku javnih nabavki prave probleme učesnicima.

Seminar namjenjen svim praktičarima javnih nabavki, kako bi se na vrijeme upoznali sa novinama zakonodavnog okvira, a sve u cilju izbjegavanja mogućih grešaka u postupcima javnih nabavki. Seminar je namjenjen kako ugovornim organima tako i ponuđačima.

Pozivamo Vas na seminar na kome ćete uz pomoć iskusnih stručnjaka iz ove oblasti riješiti svoja konkretna pitanja sa kojima se suočavate u praksi!

VIŠE INFORMACIJA O SEMINARU, IZNOS KOTIZACIJE I PROGRAM MOŽETE NAĆI U POZIVNOM PISMU NA OVOM LINKU. Za učešće na seminaru potrebno je da popunite OBRAZAC ZA PRIJAVU i dostavite ga na adresu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 
 JESTE LI UPOZNATI SA IZMJENAMA ZAKONA O JAVNIM NABAVKAMA BIH?

 

  ZNATE LI KAKO JE NOVIM ZAKONOM PREDVIĐENO UBUDUĆE DA RADITE?

 
Predavači će u okviru tema obraditi:
 

Seminari

aktuelni seminari

Održani seminari

Kontakt

 • Telefoni mobilni +

    066 299 999 , 066 240 000
 • Telefoni fiksni +

  051 466 600
 • Fax +

  Fax: 051 466 601
 • 1