ODLOŽENO U SARAJEVU - SEMINAR KANCELARIJSKO I ARHIVSKO POSLOVANJE U FBiH I RS - NOVE IZMJENE PROPISA I AKTUELNOSTI

1035 2

Poštovane koleginice i kolege, sa velikim zadovoljstvom pozivamo Vas na:

SEMINAR "KANCELARIJSKO I ARHIVSKO POSLOVANJE U FBiH I RS - NOVE IZMJENE PROPISA I AKTUELNOSTI"

koji će se održati 12. marta 2020. godine u hotelu "JELENA" u Banjaluci i 16. marta 2020. godine u hotelu "HOLLYWOOD" u Sarajevu.

Propisi vezani za kancelarijsko i arhivsko poslovanje u entitetima u BiH su slično regulisana. Većina rješenja je identična, međutim postoje u nekim segmentima i razlike. Cilj ovog seminara je da pojasni najznačajnije aspekte ovih propisa, ali i da učesnicima razriješi dileme koje se javljaju kod njihove primjene u praksi. Na seminaru ćete biti upoznati i sa novim Pravilnikom o Kaacelarijskom poslovanju u Federaciji BiH i specifičnim rješenjima iz ove oblasti u Republici Srpskoj. Na ovom seminaru će se "korak po korak" proći kompletna procedura kancelarijskog i arhivskog poslovanja.

Pozivamo Vas na seminar na kome ćete u interakciji sa iskusnim stručnjacima iz ove oblasti riješiti svoja konkretna pitanja sa kojima se suočavate u praksi!

ZNATE LI KOJE SU NOVINE U
KANCELARIJSKOM POSLOVANJU?

Neispravna primjena propisa iz oblasti kancelarijskog i arhivskog poslovanja je čest predmet problema sa inspekcijama. To je nešto što svakako želite izbjeći. Postoji niz postupaka koje morate razumjeti i ispoštovati.
Seminar je namijenjen rukovodiocima preduzeća, sekretarima, pravnicima i administrativnim radnicima u organizacijama i institucijama, sudovima, tužilaštvima, školama, javnim preduzećima i drugim ustanovama, menadžerima, radnicima u računovodstvima, ... 

Seminar je veoma bitan i za vlasnike i rukovodioce privatnih preduzeća i njihove administrative radnike kako bi izbjegli propuste u radu sa dokumentacijom i ne bi imali problema sa inspekcijama i plaćali nepotrebne kazne.

IMATE LI NEDOUMICA KOJE ŽELITE RIJEŠITI ?

Seminar se odvija na dvije lokacije i to u hotelu "JELENA" u Banjoj Luci sa četiri zvjezdine, koji je smješten u glavnom administrativnom centru Republike Srpske, uz veliki šoping centar. Druga lokacija je  u hotelu "HOLLYWOOD", Sarajevo - Ilidža, takođe sa 4 zvjezdice,  gdje je poznato izletište i kompleks hotela u sklopu banjskog centra.

Za sve učesnike je obezbjeđen ručak i piće u pauzama.

VIŠE INFORMACIJA O SEMINARU, IZNOS KOTIZACIJE I PROGRAM MOŽETE NAĆI U POZIVNOM PISMU NA OVOM LINKU.
Za učešće na seminaru potrebno je da popunite OBRAZAC ZA PRIJAVU i dostavite ga na
adresu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Opširnije...

Seminari

aktuelni seminari

Održani seminari

Kontakt

  • Telefoni mobilni +

      066 299 999 , 066 240 000
  • Telefoni fiksni +

    051 460 600
  • Fax +

    Fax: 051 466 600
  • 1