DRUGI JAHORINSKI DANI JAVNIH NABAVKI


1062 

 

DRUGI JAHORINSKI DANI JAVNIH NABAVKI

- 30. i 31. maj 2022. godine u Hotelu Lavina, Jahorina

- 07. i 08. jun 2022. godine - Video snimak
- 13. i 14. jun 2022. godine - Video snimak

Poštovana/i,
Pozivamo Vas na "Druge jahorinske dane javnih nabavki". U toku dva dana, na predivnoj Jahorini, u odličnom hotelu Lavina imaćete priliku da prođete cjelokupni postupak javnih nabavki i steknete potpuno znanje bilo da ste ponuđač ili ugovorni organ.

Pravilno provođenje javnih nabavki je veoma bitno za ugovorne organe jer izbjegavate probleme i poništavanje postupaka, a ponuđačima donosi nove poslove i direktnu materijalnu korist. Zakon o javnim nabavkama u BiH, koji primjenjujemo svakodnevno, još uvijek izaziva razne nedoumice. Dovoljna je mala greška, za koju nismo ni mislili da ja važna, pa da propadne postupak javne nabavke na kojem smo radili mjesecima ili da izgubimo, kao dobavljač, ugovor koji nam dosta znači.

Uskoro će se usvojiti i Novi zakon o javnim nabavkama koji donosi značajne novine. Upoznajte se sa ovim promjenama na vrijeme.
Elektronske javne nabavke su postale nezamjenjive u postupku nabavki, a spremne su velike izmjene koje će Vam biti prezentirane u toku ova dva dana.

Ovaj događaj ima za cilj da razmotri značajna pitanja iz ove oblasti i da omogući učesnicima razmijenu različitih saznanja, iskustva i informacije, ali i  uspostave direktne poslovne kontakte.

Tokom ovog događaja biti će prostora za diskusiju i pitanja s ciljem da se upoznate s problemima koji se javljaju u praksi.

Svi učesnici će dobiti dosta primjera dokumenata iz prakse, u elektronskom obliku, koji im mogu poslužiti kao uzorci kod kreiranja vlastitih dokumenata.

Predavači su:
- DRAGANA KOVAČEVIĆ - Načelnika odjeljenja za finansije opštine Laktaši i ovlašteni predavač Agencije za javne nabavke
- DARIO KIHLI, diplomirani inženjer elektrotehnike, šef Grupe za IT u Agenciji za javne nabavke i ovlašteni predavač Agencije za javne nabavke

Sve informacije vezane za "JAHORINSKE DANE JAVNIH NABAVKI" možete dobiti na brojeve telefona: 066/240-000 i 066/299-999.

"Jahorinski dani javnih nabavki" su namijenjani računovođama, revizorima, članovima komisija za javne nabavke, rukovodiocima u privatnim i državnim preduzećima, vlasnicima preduzeća, samostalnim poduzetnicima, pravnicima i svima onim koji se susreću i postupaju po Zakonu o javnim nabavkama BiH.

Na jednom mjestu dobićete sve detaljne informacije vezane uz izmjene i novosti u ovoj oblasti.

Pozivamo Vas da prisustvujete ovom značajnom događaju iz oblasti javnih nabavki. Znanje Vam donosi uštedu u poslovanju.

Dani javnih nabavki se odvijaju u hotelu "Lavina", na predivnoj Jahorini.

Za sve učesnike obezbjeđen je ručak prvog dana i piće na pauzama oba dana.

VIŠE INFORMACIJA, IZNOS KOTIZACIJE I PROGRAM MOŽETE NAĆI U POZIVNOM PISMU NA OVOM LINKU. Za učešće na seminaru potrebno je da popunite OBRAZAC ZA PRIJAVU i dostavite ga na adresu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

hotel

 

KOTIZACIJA ZA UČEŠĆE

 

 RANE PRIJAVE - do 13.05.2022. god.
   - Prisustvo u hotelu - 240 KM
   - Praćenje video snimka – kotizacija iznosi 160 KM

 REDOVNA CIJENA - poslije termina ranih prijava
   - Prisustvo u hotelu - 270 KM
   - Praćenje video snimka– kotizacija iznosi 190 KM

Za prijave 2 i više osoba iz iste organizacije odobrava se dodatni popust od 10% na ukupnu cijenu kotizacije.

U cijenu nije uračunat PDV.

Pozivamo Vas da svoje učešće što prije prijavite uz napomenu da budžetski korisnici, naravno, mogu prisustvovati uz odgodu plaćanja, ali uz obaveznu prijavu!

Prijavu slati na e-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili na fax: 051 466 601.

Predavači će u okviru tema obraditi:
 

Seminari

aktuelni seminari

Održani seminari

Kontakt

  • Telefoni mobilni +

      066 299 999 , 066 240 000
  • Telefoni fiksni +

    051 466 600
  • Fax +

    Fax: 051 466 601
  • 1