SEMINAR NAJNOVIJE IZMJENE PROPISA IZ OBLASTI CARINA U BIH

1050 

 

Poštovane koleginice i kolege, sa velikim zadovoljstvom pozivamo Vas na:

SEMINAR NAJNOVIJE IZMJENE PROPISA IZ OBLASTI CARINA U BIH


22. septembar 2021. godine - Hotel Kardial, Banja Vrućica, Teslić
27. septembar 2021. godine - Video snimak
30. septembar 2021. godine - Video snimak

Došlo je do značajnih izmjena propisa u oblasti uvoza i izvoza robe u i iz BiH. Ovi propisu su nedavno usvojeni i neki su stupili na snagu, a nekima je primjena odložena do početka 2022. godine. Da li ste upoznati sa ovim izmjenama i da li ste spremni da počnete da ih primjenjujete?

Nepoznavanje ovih izmjena može dovesti u Vašoj firmi do zastoja u procesu uvoza i izvoza robe, a to svakako želite izbjeći. Na ovom seminaru imate priliku da Vas eminentni stručnjaci Uprave za indirektno oporezivanje BiH, koji najbolje poznaju ovu oblast, na vrijeme upoznaja sa svim izmjenama.

Na seminaru će biti razmotrena brojna pitanja kao što su Elektronski prevozni postupak NCTS, Ovlašteni privredni subjekti - AEO, Novi carinski termini, Ulazna i izlazna sažeta deklaracija, Novine u popunjavanju carinske deklaracije (JCI), Novine u vezi obračuna zatezne kamate u postupku naknadne provjere carinske deklaracije, Novine u pogledu privremenog smještaja robe, Novine u pogledu pojednostavljenih carinskih postupaka, Novi ugovor o slobodnoj trgovini između BiH i Republike Turske, Velika Britanija ’’treća zemlja’’, Ovlašteni izvoznici, Regionalna konvencija i alternativna pravila.

Na ovom seminaru ćete imati priliku i da direktno postavljate pitanjima predavačima koji rade u UIO i koji odlično poznaju ove probleme. Iskoristite tu šansu.

Predavači na seminaru će Vam pomoći da razriješiti nedoumice i da izbjegnete probleme sa inspekcijama.

 
OVAJ SEMINAR JE PRILIKA DA SE UPOZNATE SA USVOJENIM IZMJENAMA PROPISA VEZANIH ZA PROCEDURE UVOZA I IZVOZA !

 
Seminar je namijenjen vlasnicima preduzeća, privatnicima, direktorima, špediterima, pravnicima, računovodstvenim radnicima, knjigovođama, revizorima i svim onima koji uvoze ili izvoze robu ili vide svoju šansu za poboljšavanje poslovanja uvozom i izvozom robe.
 
Seminar je veoma koristan i zaposlenim u javnom sektoru, jer im omogućuje razumijevanje kompletnog postupka uvoza i izvoza robe. U ovom sektoru naročito je koristan rukovodiocima, sekretarima organizacija, predsjednicima i članovima komisija za javne nabavke i službenicima za javne nabavke.
 
Takođe je koristan i radnicima pravosuđa koji se susreću sa ovakvim tipom predmetima.
 
Svi učesnici će dobiti certifikate o učestvovanju na seminaru.

ZA SVE UČESNIKE JE OBEZBJEĐEN RUČAK I PIĆE U PAUZAMA.

Napomena: U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije organizator zadržava pravo da najavljeni seminar održi u vidu webinara.

VIŠE INFORMACIJA O SEMINARU, IZNOS KOTIZACIJE I PROGRAM MOŽETE NAĆI U POZIVNOM PISMU NA OVOM LINKU. Za učešće na seminaru potrebno je da popunite OBRAZAC ZA PRIJAVU i dostavite ga na adresu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 
Predavači će u toku seminara obraditi sledeće teme:
 

Opširnije...

NEUMSKI SUSRETI JAVNIH NABAVKI


1051 

 

NEUMSKI SUSRETI JAVNIH NABAVKI

- 30.09. i 01.10. 2021. godine u Hotelu "Sunce", Neum


Zakon o javnim nabavkama u BiH primjenjujemo svakodnevno, međutim još uvijek se javljaju razne nedoumice o njegovoj ispravnoj primjeni. Dovoljna je mala greška, za koju nismo ni mislili da ja važna, pa da propadne postupak javne nabavke na kojem smo radili mjesecima ili da izgubimo, kao dobavljač, ugovor koji nam dosta znači.

Za sve ugovorne organe i dobavljače organizovali smo "JAHORINSKE DANE JAVNIH NABAVKI" na kojoj će predavači prolaziti kroz najčešće probleme s kojima se svakodnevno susrećemo, kao i specifične situacije na koje treba obratiti pažnju.

Ovaj događaj ima za cilj da razmotri značajna pitanja iz ove oblasti i da omogući učesnicima razmijenu različitih saznanja, iskustva i informacije, ali i  uspostave direktne poslovne kontakte.

Tokom ovog događaja biti će prostora za diskusiju i pitanja s ciljem da se upoznate s problemima koji se javljaju u praksi.

Zakon o javnim nabavkama u BiH primjenjujemo svakodnevno, međutim još uvijek se javljaju razne nedoumice o njegovoj ispravnoj primjeni. Dovoljna je mala greška, za koju nismo ni mislili da ja važna, pa da propadne postupak javne nabavke na kojem smo radili mjesecima ili da izgubimo, kao dobavljač, ugovor koji nam dosta znači.

Za sve ugovorne organe i dobavljače organizovali smo "NEUMSKE SUSRETE JAVNIH NABAVKI" na kojim će predavači prolaziti kroz najčešće probleme s kojima se svakodnevno susrećemo, kao i specifične situacije na koje treba obratiti pažnju.

Ovaj događaj ima za cilj da razmotri značajna pitanja iz ove oblasti i da omogući učesnicima razmjenu različitih saznanja, iskustva i informacije, ali i da uspostavite direktne poslovne kontakte.
Tokom ovog događaja biće prostora za diskusiju i pitanja s ciljem da se upoznate s problemima koji se javljaju u praksi.

Svi učesnici će dobiti dosta primjera dokumenata iz prakse, u elektronskom obliku, koji im mogu poslužiti kao uzorci kod kreiranja vlastitih dokumenata.

VIŠE INFORMACIJA, IZNOS KOTIZACIJE I PROGRAM MOŽETE NAĆI U POZIVNOM PISMU NA OVOM LINKU. Za učešće na "Neumskim susretima javnih nabavki" potrebno je da popunite OBRAZAC ZA PRIJAVU i dostavite ga na adresu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

hotel

 "Neumski susreti javnih nabavki" su namjenjani računovođama, revizorima, članovima komisija za javne nabavke, rukovodiocima u privatnim i državnim preduzećima, vlasnicima preduzeća, samostalnim poduzetnicima, pravnicima i svima onim koji se susreću i postupaju po Zakonu o javnim nabavkama BiH.

Na jednom mjestu dobićete sve detaljne informacije vezane uz izmjene i novosti u ovoj oblasti.

Pozivamo Vas da prisustvujete ovom značajnom događaju iz oblasti javnih nabavki. Znanje Vam donosi uštedu u poslovanju.

Susreti javnih nabavki se odvijaju u hotelu "Sunce", u predivnom Neumu, na Jadranskom moru.

Za sve učesnike obezbjeđen je ručak prvog dana i piće na pauzama.

Predavači će u okviru tema obraditi:

Opširnije...

Seminari

aktuelni seminari

Održani seminari

Kontakt

  • Telefoni mobilni +

      066 299 999 , 066 240 000
  • Telefoni fiksni +

    051 466 600
  • Fax +

    Fax: 051 466 601
  • 1